Administratiekeuze
  Menu - Administratie

Mogelijkheden
  • Selecteer en open de administratie waarin u wilt gaan werken
  • Alleen voor u toegankelijke administraties worden hier getoond
  • Zoeken naar te openen administratie
    Gebruik het zoekveld en zoek op administratienummer, -naam, -KVk nummer of -Btw nummer om de gewenste administratie snel te openen.
  • Laatst gebruikte administratie automatisch openen
    menu - Beheer - Mijn gegevens - Personalia - veld Login op laatst gebruikte administratie
    het pakket kan de laatste administratie onthouden waarin u gewerkt heeft en zal deze automatisch voorstellen als u de volgende keer inlogt. Ga daartoe naar Mijn gegevens kies JA bij "Login op laatst gebruikte administratie".
  • Lijst van administraties verversen
    Toets [F5] om het overzicht van administraties te vernieuwen. Dat kan nodig zijn als u wacht totdat uw accountant/systeembeheerder u toegang geeft tot een administratie die tijdens het inloggen niet toegankelijk is.

Administratiekeuze
  • Administratie zoeken
    Deze optie is vooral handig als er een groot aantal administraties beschikbaar is.
    • Zoeken op administratienummer
      Vul het gewenste administratienummer in. Vanaf het eerste nummer dat u intoetst zal het pakket proberen om een bijbehorende administratie te selecteren. De administratie zal automatisch geselecteerd worden. Toets vervolgens [Enter] om de administratie te openen.
    • Zoeken op administratienaam
      Vul (een deel) van de naam van de administratie in. Vanaf de eerste letter die u intoetst zal het pakket een selectie maken van de administratienamen waarin uw zoekterm voorkomt.
    • Zoeken op KvK nummer
      Toets het volledige KvK nummer in om de administratie met dat kvK nummer te vinden.
    • Zoeken op Btw nummer
      Begin uw zoekterm met NL om te zoeken op Btw nummer.
  • Overzicht van administraties
    Selecteer de administratie die u wilt openen en toets [Enter], of dubbelklik op de administratie. De geselecteerde administratie krijgt een andere kleur.
    Klik op een kolomkop (Nr, Naam, KvK-nummer, BTW-nummer) om de lijst van adminstraties van laag naar hoog op volgorde van de kolom te sorteren. Klik nogmaals op dezelfde kolomkop om de adminstraties [Hoog-Laag] te sorteren.
  • [<] - [>] Vorige - Volgende knoppen
    Klik op de Vorige-Volgende knoppen om de vorige of volgende pagina met administraties te tonen. Naast de knoppen wordt weergeeven welk aantal van adminsitraties nu getoond wordt en hoeveel administraties er totaal beschikbaar zijn.
  • Instellingen
    Kies in de instellingen van de administratiekeuze of geblokkeerde administraties wel of niet getoond moeten worden.
  • Knoppen [OK], [Uitloggen] of [Sluiten]
    • Klik op [OK] om de geselecteerde administratie te openen. U komt automatisch in het dashboard terecht. Lees hier verder over het Dashboard.
    • Klik op [Uitloggen] om de lijst met administraties te sluiten en terug te keren naar het inlogscherm.
    • Klik op [Sluiten]om de lijst met administraties te sluiten.