Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in het pakket?

Stap-voor-stap uitgelegd
  • Tijdens het inloggen kunt u altijd uw wachtwoord wijzigen.
  • Start het pakket
  • In het scherm waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord dient in te vullen vinkt u onderaan de optie "Wachtwoord wijzigen" aan.
  • Vul nu uw gebruikersnaam in, uw oude wachtwoord en ter bevestiging twee keer uw nieuwe wachtwoord.
  • Klik vervolgens op de knop [Inloggen in het pakket].
  • Uw nieuwe wachtwoord wordt nu automatisch opgeslagen. In het vervolg dient u met uw nieuwe wachtwoord in te loggen.