Verbinding met Radar software
  Menu - Beheer - Verbindingen

Benodigde software
  • Externe pakket
    RADAR: Module CRM en/of module Uren en facturatie
  • Om de verbinding mogelijk te maken
    het pakket: Module Cloudswitch
  • Om de gegevens uit RADAR te raadplegen en te gebruiken
    het pakket: Module Financieel

CRM en facturen uit Radar direct in het pakket verwerkt
  • RADAR CRM
    Als u in RADAR klantgegevens toevoegt of wijzigt, worden deze gegevens direct bijwerkt in uw administratie.
  • RADAR Uren facturatie
    Op het moment van factureren, worden de financiële boekingen automatisch verwerkt in het pakket.

Verbinding maken met RADAR software
In het pakket
  • Log in op het pakket met een gebruiker die de module Cloudswitch in zijn abonnement heeft.
  • Ga naar [menu - Beheer - Mijn gegevens/Abonnement/Credits/Verbindingen] .
  • Klik op de knop [Verbindingen].
  • Ga naar de regel van RADAR software en klik op de knop [Maak verbinding].
  • Het scherm "Nieuwe verbinding" wordt getoond.
  • Vul ter verificatie uw het pakket wachtwoord in en druk op [OK].
  • In het scherm wordt een omgevingscode getoond (een lange rij cijfers).
  • Deze omgevingscode dient u vast te leggen in het externe software pakket. Hoe dat moet leest u onder de kop "In RADAR Software".
  • Druk op de knop [Kopieer naar klembord]. De omgevingscode kan vervolgens geplakt worden in het scherm van uw keuze.
In RADAR software
  • Neem contact op met RADAR software
    U dient de omgevingscode door te geven aan RADAR software. RADAR zorgt ervoor dat de omgevingscode in uw RADAR omgeving wordt vastgelegd.
  • Vanaf dat moment is de verbinding een feit en worden klantgegevens en/of facturen in RADAR automatisch bijgewerkt in uw administratie.
  • NB In een toekomstige versie van RADAR kunt u de omgevingscode zelf invullen in RADAR.
    In RADAR gaat u naar de pagina Koppeling.
    Klik daar op het logo van KING Software.
    Vul de omgevingscode in en sla de gegevens op.