BTW-aangifte keuze
  Menu - Financieel - BTW-aangifte - BTW-aangifte

Geen BTW-aangifte bij medewerkerafscherming
  • Als er voor de gebruiker medewerkerafscherming is ingesteld in het pakket iMUIS, in welke vorm dan ook, dan kan de gebruiker geen BTW-aangifte aanmaken of bekijken. Tevens kan het BTW -formulier niet worden afgedrukt.

het pakket instellen voor BTW-aangifte
  • Ik verstuur mijn BTW-aangifte in SBR-formaat via de MUIS Portal.
  • Ik doe de BTW-aangifte in eigen beheer, om deze vervolgens af te drukken en handmatig op de website van de Belastingdienst in te vullen.
  • Ik maak gebruik van BTW goedkeuring van een door de accountant aangemaakte aangifte
    • U gebruikt het pakket om de BTW-aangifte, die door de accountant wordt samengesteld, goed te keuren. De aangifte wordt bij goedkeuring direct elektronisch ingediend bij de Belastingdienst.
    • Stappenplan BTW aangifte goedkeuren

• [OK]
    Kies uw aangiftemethode en druk op [OK] om verder te gaan met het instellen van de BTW-aangifte in het pakket.
  • [Annuleren]
    Druk op deze knop om terug te keren naar het BTW aangifte programma. Een wijziging in dit scherm wordt niet uitgevoerd.