Fiatteren inkoopboekingen dashboard
  Menu - Financieel - Bankieren - Fiatteren inkoopboekingen dashboard

Fiatteren inkoopboekingen dashboard
  • Werken met het dashboard van Fiatteren inkoopboekingen
    Het dashboard toont een overzicht van administraties waarin nog inkoopboekingen gefiatteerd moeten worden.

Gebruikersrechten Fiatteren inkoopboekingen dashboard
  • Module
    Het programma Fiatteren inkoopboekingen behoort tot de module Bankieren. U dient de module Bankieren in uw abonnement te hebben om gebruik te kunnen maken van Fiatteren inkoopboekingen.
  • Toegang tot Fiatteren inkoopboekingen dashboard
      Menu - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - kies gebruiker - [Gebruikerdetails] - [Menurechten] - [Programma's] - Bankieren
    • Vink de optie Fiatteren inkoopboekingen dashboard aan om de gebruiker toegang te geven tot het programma Fiatteren inkoopboekingen dashboard.
  • Toegang tot tonen van te fiatteren inkoopboekingen van alle medewerkers
      Menu - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - kies gebruiker - [Gebruikerdetails] - [Menurechten] - Opties] - Bankieren - Fiatteren inkoopboekingen
    • Vink de optie "Tonen te fiatteren inkoopboekingen alle medewerkers toestaan" aan om in de programma's van Fiatteren inkoopboekingen de te fiatteren inkoopboekingen van alle medewerkers te kunnen zien.

Instellingen Fiatteren inkoopboekingen dashboard
  • Fiatteren inkoopboekingen activeren
      Menu - Financieel - Grootboek - Tabellen - Basis financieel - onderdeel Fiatteren inkoopboekingen
    Vink de optie Fiatteren inkoopboekingen gebruiken aan om gebruik te maken van Fiatteren inkoopboekingen in de administratie.
  • Medewerkers instellen voor Fiatteren inkoopboekingen
      Menu - Financieel - Crediteuren - Tabellen - Medewerker - Medewerker - onderdeel Fiatteren inkoopboekingen
    Stel de medewerkers in die inkoopboekingen gaan fiatteren.

Schermbeschrijving Fiatteren inkoopboekingen dashboard
  • Aantal afgekeurd
    Het totaal aantal inkoopboekingen, die zijn afgekeurd voor fiattering, wordt weergegeven. Zie de kolom Aantal afgekeurd voor het aantal afgekeurde regels per administratie. Open het programma Fiatteren inkoopboekingen in een administratie om de afgekeurde inkoopboekingen van die administratie te controleren en als nodig opnieuw te fiatteren.
  • Huidige medewerker / Alle medewerkers
    Deze keuze is alleen beschikbaar als het gebruikersrecht "Tonen te fiatteren inkoopboekingen alle medewerkers toestaan" aan staat
    Kies Huidige medewerker om alleen de te fiatteren inkoopboekigne per adminstratie te tonen die door de ingelogde gebruiker gefiatteerd kunnen worden.
    Kies Alle medewerkers om de te fiatteren inkoopboekigen per administratie per medewerker te tonen.
  • Overzicht van administraties met te fiatteren inkoopboekingen
    Er worden alleen administraties getoond waarin nog inkoopboekingen gefiatteerd moeten worden.
    • Administratie
      In de kolom Admnistratie wordt het nummer getoond van een administratie waarin nog inkoopboekingen gefiatteerd moeten worden.
      Klik op het administratie nummer om Fiatteren inkoopboekingen in de betreffende administratie te openen.
    • Naam
      In de kolom Naam wordt de naam van de administratie getoond.
    • Medewerker
      In de kolom medewerker wordt de naam van de medewerker getoond die de inkoopboekingen in de administratie als eerste moet gaan fiatteren.
    • Aantal te fiatteren
      Het Aantal te fiatteren is het aantal inkoopboekingen dat in deze administratie, door de in de regel genoemde medewerker, nog gefiatteerd moet worden.
      Klik op het Aantal te fiatteren om het programma Fiatteren inkoopboekingen in de administratie van deze regel te starten.
    • Aantal afgekeurd
      Het Aantal afgekeurd is het aantal inkoopboekingen dat in deze administratie, door de in de regel genoemde medewerker, nog nagekeken moet worden voordat de regels gefiatteerd kunnen worden.
      Klik op het Aantal afgekeurd om het programma Fiatteren inkoopboekingen in de administratie van deze regel te starten. Afgekeurde regels worden met een rode knop in de regel getoond en kunnen na controle alsnog worden gefiatteerd.