Externe verbindingen instellen
 Algemene informatie, instellingen en tips

Externe verbindingen benodigd voor
  • Bankkoppelingen met ABN, Rabo, ING en KNAB.
  • Cloud Switch koppelingen met en extern software pakket..
  • UBL Cloud / Factuur2KING

Stap-voor-stap uitgelegd
  • De systeembeheerder van de server dient in het programma Systeeminstellingen de communicatie tussen KINF Finance (iMUIS Online) en de externe software mogelijk te maken.
  • menu - Beheer - Systeeminstellingen - [Systeeminstellingen]
    • De velden "iMUIS (hoofddomein) gebruikersnaam"en "iMUIS (hoofddomein) wachtwoord" dienen ingevuld te zijn met een gebruiker, die toegangsrechten heeft tot de administraties waarmee van buitenaf een verbinding wordt gemaakt.
  • menu - Beheer - Systeeminstellingen - [Externe verbindingen]
    • Verbindingen toestaan
      Zet het veld "Verbindingen toestaan" op JA om externe verbindingen met KING Finance mogelijk te maken.
    • URL naar het inlogscherm
      Vul het veld "URL naar het inlogscherm" met het internetadres van het KING Finance domein.
  • menu - Beheer - Systeeminstellingen - [Domeininstellingen]
    • Bankafschriften
      Maak een keuze hoe de bankafschriften van de boekhoudkoppeling initieel verwerkt moeten worden als ze door de bank bij de administratie geplaatst worden.