Tabel Afbeeldingen
  Menu - Verkoop - Tabellen - Artikel - selecteer een artikel - [Afbeeldingen]

Mogelijkheden
  • Afbeeldingen kunnen worden toegevoegd aan artikelen.
  • De afbeeldingen kunnen op het scherm getoond worden bij verkoop- en inkooporderregels.
  • Per artikel kunnen meerdere afbeeldingen worden vastgelegd, waarvan er één als "standaard afbeelding" wordt gebruikt.

Tabel Afbeeldingen
Alles openen Alles sluiten
Velden Afbeelding
[Afbeelding toevoegen]
Druk op deze knop om één tot vijf afbeeldingen te selecteren en up te loaden als artikel afbeelding bij het gekozen artikel.
[Standaard afbeelding]
Klik op deze knop om de actieve afbeelding te markeren als de "standaard afbeelding". De standaard afbeelding zal altijd als eerste getoond worden als de afbeelding van een artikel wordt afgedrukt.
[Verwijder]
Druk op deze knop om de actieve afbeelding te verwijderen.
Let op: een verwijderde afbeelding kan niet snel teruggezet worden. U dient de afbeelding dan opnieuw te selecteren en up te loaden.