Tabel Webshop login gegevens
  Menu - Financieel - Debiteur - Tabellen - Debiteur - knop [Webshop]

Let op

Toepassingen
  • In de tabel Webshop login gegevens legt u vast met welke login naam een debiteur kan inloggen in een aan het pakket gekoppelde webshop.
  • De login naam is doorgaans een e-mailadres.
  • Per debiteur zijn meerdere logins mogelijk.
  • De debiteurgegevens moeten naar Magento geëxporteerd worden voordat de gebruiker kan inloggen met deze gegevens.
  • Het pakket kan geen Magento wachtwoord genereren. Dit moet in Magento worden ingesteld.

• [Kolom tonen]

Tabel Webshop login gegevens
Alles openen Alles sluiten
Velden Webshop login
Debiteur
Het nummer van de debiteur waaraan de webshop login gekoppeld is. Dit veld is ter informatie en kan niet gewijzigd worden. Om een login voor een andere debiteur te maken of te raadplegen dient u eerste de betreffende debiteur in de tabel Debiteur te selecteren en dan op de knop [Webshop] te drukken.
LoginNaam
Vul hier de loginnaam in. Het e-mailadres van de debiteur wordt voorgesteld, maar u kunt deze waarde wijzigen.
Pakket
Deze lijst kan in de toekomst uitgebreid worden met andere webshop software pakketten
Kies de webshop waartoe de debiteur toegang moet krijgen.