Tabel Contactpersoon: Selectiecode
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Contactpersoon - [Selectiecode]

Mogelijkheden
  • Per contactpersoon kunt u meerdere selectiecodes vastleggen. Selecteer in dit scherm een selectiecode bij de contactpersoon.
  • Door de contactpersonen die - naar eigen inzicht - bij elkaar horen, dezelfde selectiecode mee te geven, kunt u overzichten samenstellen waarop alleen deze gegevens voorkomen.

• Velden met een afwijkende kleur
    Invoervelden in tabellen met een afwijkende kleur zijn verplichte velden bij het invoeren van een nieuw record. Bij het wijzigen van een bestaand record kunnen verplichte velden niet leeg gemaakt worden. De kleur wordt ingesteld in Beheer - Instellingen - Huisstijl instellingen - Kleurbeheer.
  • [Kolom tonen]

Tabel Contactpersoon: Selectiecode
Contactpersoonrelatie
Dit veld kan niet gewijzigd worden.
De (in het vorige scherm) geselecteerde relatie (debiteur, crediteur of prospect), waartoe de contactpersoon behoort, wordt hier getoond.
Contactpersoonzoeksleutel
Dit veld kan niet gewijzigd worden.
De zoeksleutel van de (in het vorige scherm) geselecteerde contactpersoon wordt hier getoond.
Selectiecode
Toets [F4] om een overzicht van beschikbare selectiecodes te tonen. Selecteer daarin de gewenste selectiecode en druk op [OK]. De selectiecode wordt toegevoegd aan de contactpersoon.