Kleurenschema

Mogelijkheden
  • Een accentkleur kiezen om het pakket aan te laten sluiten bij uw huisstijl. De accentkleur wordt als een lijn getoond in diverse schermen om het actieve schermdeel aan te geven.
  • NB Een kleurverloop van de logobalk, bovenin het scherm, kunt u hier instellen.

Kleurenschema
  • Accentkeur lichte modus
    Selecteer hier de accentkleur van uw keuze voor de lichte modus van het pakket.
  • Accentkleur donkere modus
    Selecteer hier de accentkleur van uw keuze voor de donkere modus van het pakket.
  • [Opslaan]
    Druk op deze knop om de geselecteerde accentkleuren toe te passen op het pakket.
    Let op: deze kleuren gelden direct voor alle gebruikers van alle administraties van het pakket.
  • [Sluiten]
    Druk op de knop [Sluiten] om dit scherm te sluiten. Eventuele wijzigingen worden niet opgeslagen of toegepast.