Abonnement - Gebruikerdetails
  Menu - Beheer - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - [Gebruikerdetails] - [Abonnement]

Abonnement - Gebruikerdetails
  • Wat zie ik in dit scherm?
    In dit scherm worden de abonnementsgegevens van de geselecteerde gebruiker weergegeven en kunnen de inloggegevens van de gebruiker naar zijn mobiele nummer of e-mailadres verzonden worden.
  • Verstuur de inloggegevens
    • Per SMS naar mobiel nummer
      Kies deze optie om de inloggegevens (naam en wachtwoord) per SMS naar de geselecteerde gebruiker te verzenden. Ter controle wordt hier het mobiele nummer van de gebruiker vermeld.
    • Per e-mail naar e-mailadres
      Kies deze optie om de inloggegevens (naam en wachtwoord) per e-mail naar de geselecteerde gebruiker te verzenden. Ter controle wordt hier het e-mailadres van de gebruiker vermeld.
    • De e-mail wordt verstuurd met als afzender:
      Hier wordt het e-mailadres getoond dat als afzender van de e-mail gebruikt gaat worden. U kunt hier eventueel een ander e-mailadres opgeven.
    • Voorbeeld van te versturen tekst
      In dit tekstvak wordt de per SMS of e-mail te verzenden tekst weergegeven. Hier geldt een maximum van 45 lettertekens, zodat de SMS tekst niet afgebroken wordt.
    • [Versturen / Activeren]
      Druk op deze knop om de inloggegevens naar de gebruiker te versturen.
  • Inloggegevens opnieuw versturen (gebruiker is wachtwoord kwijt)
    • Als een gebruiker zijn wachtwoord vergeten is, dan kunt u een nieuw wachtwoord genereren en toesturen door op de knop [Versturen / activeren] te drukken. Dat geldt ook als u of de klant, bijvoorbeeld om veiligheidsredenen, het wachtwoord wil resetten.
    • NB Een gebruiker die zijn wachtwoord nog wel weet kan zelf zijn wachtwoord wijzigen in het inlogscherm van het pakket.

• Geregistreerde modules
    In deze kolom wordt weergegeven voor welke het pakket modules de gebruiker is geregistreerd.
    • Accountancy bundels
      Als in plaats van een lijst met modules een accountancy bundel wordt weergegeven kunt u op de website van KING Software controleren welke modules bij welke bundel horen:
      Accountancy bundels
  • Modules beschikbaar voor aanmelding
    Hier worden de modules waarvoor de gebruiker niet geregistreerd is getoond. Vink de modules aan waarop de gebruiker zich wil abonneren. Tevens wordt hier aangegeven welke modules reeds aangevraagd en dus in behandeling zijn.
  • Contract informatie
    Onder de modules wordt een tekst getoond waarin duidelijk wordt welke mogelijkheden u heeft.
    In andere woorden komt het hier op neer: degene die het abonnement betaalt heeft rechten om zich online op nieuwe modules te abonneren.

Wie betaalt het abonnement?
    Als een gebruiker via zijn accountant gebruik maakt van het pakket dan heeft de gebruiker met de accountant afgesproken wie de rekening van KING Software betaalt. In het geval dat de accountant de rekening van KING Software betaalt kan de accountant hier voor de klant nieuwe modules aanvragen. Als de klant zelf de rekening betaalt dan kan hij zelf zijn abonnement uitbreiden via Menu - Beheer - Mijn gegevens. Medewerkers van een accountantskantoor zullen contact op moeten nemen met hun systeembeheerder als ze het aantal modules, waar ze zelf mee werken, willen uitbreiden.

Geldigheidsduur
    Voor het abonnement op de nieuwe modules wordt een nieuw contract opgemaakt. Dit contract is geldig vanaf de datum van activering tot en met de datum waarop het eerdere contract (voor de modules die de gebruiker al heeft) verloopt. Vanaf die datum gaan de contracten gelijk op.
  • [Abonneren]
    Klik op de knop [Abonneren] als u uw keuze gemaakt heeft en het abonnement wilt aanvragen. Nadat uw aanvraag bij KING Software geregistreerd is ontvangt u een order-/incassobevestiging, die getekend retour moet worden naar KING Software. Na ontvangst zal het nieuwe abonnement in werking treden.

Ik zoek een ander onderdeel van Gebruikersbeheer