Relatiekaart Historie
  Menu - Financieel - Debiteuren/Crediteuren - Tabellen - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Debiteuren/Crediteuren - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]

Modulaire afhankelijkheid
  • CRM (relatiebeheer)
    Dit scherm is alleen beschikbaar als de module CRM (relatiebeheer) in uw het pakket abonnement is opgenomen.

Mogelijkheden
  • Historie van relatieregels raadplegen
    In dit scherm wordt de historie van relatieregels weergegeven. Alle contacten en afspraken met de relatie die zijn vastgelegd in het programma Relatiebeheer worden in een lijst getoond. U kunt op een regel klikken om meer informatie van de relatieregel te tonen.

Schermbeschrijving Historie - Relatiekaart
  • Overzicht van relatieregels
    De relatieregels worden hier, op volgorde van de datum/tijd van planning, ter informatie getoond. U kunt de relatieregels hier niet wijzigen.
    >>> Uitleg over de velden van de relatieregel
  • Extra informatie
    Van de geselecteerde relatieregel wordt hier de extra informatie getoond. U kunt de contactpersoon van de relatie direct een e-mail sturen vanuit dit scherm door op het e-mailadres te klikken. De beschrijving van en de notities bij de relatieregel worden hier getoond.