Relatiekaart Betalingshistorie
  Menu - Financieel - Debiteuren - Tabellen - Debiteur - kies een debiteur - [Relatiekaart]
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Debiteuren - Debiteur - kies een debiteur - [Relatiekaart]

Onderdelen van de relatiekaart

Mogelijkheden
  • Alleen voor debiteuren
    Dit scherm is alleen beschikbaar als u de relatiekaart van een debiteur hebt opgevraagd.
  • Betalingshistorie van de debiteur
    De openstaande en de reeds betaalde facturen van de debiteur worden in dit scherm getoond.
    Per factuur wordt aangegeven hoe lang de post heeft open gestaan of open staat.
    U kunt hiermee inzicht verkrijgen in het betaalgedrag van de debiteur.
    U kunt het overzicht sorteren op iedere getoonde kolom.

Schermbeschrijving Betalingshistorie - Relatiekaart
  • Overzicht van betaalde en openstaande facturen
    In dit scherm worden van de geselecteerde debiteur alle openstaande en betaalde posten getoond.
    • Volgorde wijzigen
      Als het scherm opent, dan worden de posten op volgorde van factuurnummer getoond (hoog naar laag), zodat de laatst aangemaakte factuur altijd bovenaan staat.
      Klik op een kolomkop om de facturen op volgorde van die kolom te sorteren.
      Klik nogmaals op de kolomkop om de volgorde [Hoog-Laag] te wijzigen in [Laag-Hoog] voor die kolom.
  • Hoe lang staan posten al open in uw administratie?
    Met de volgende kleuren wordt aangegeven hoe lang de facturen open staan of open hebben gestaan. Facturen zonder kleur zijn volledig betaald. De debiteurentermijn instellingen in Basis Financieel bepalen na hoeveel dagen een openstaande post van kleur veranderd.

Debiteurentermijn 1      Debiteurentermijn 2      Debiteurentermijn 3      Ouder dan debiteurentermijn 3
  • [Dossier]
    Deze knop is alleen beschikbaar als de module Digitaal dossier onderdeel uitmaakt van uw het pakket abonnement.
    Druk op de knop [Dossier] om het digitaal Dossier van de geselecteerde factuur te openen. u kunt documenten raadplegen, toevoegen en verwijderen, afhankelijk van uw gebruikersrechten voor het digitaal dossier.