Relatiekaart Selectiecodes
  Menu - Financieel - Debiteuren/Crediteuren - Tabellen - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Debiteuren/Crediteuren - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]

Mogelijkheden
  • Selectiecodes per relatie beheren
    De selectiecodes waaraan de relatie gekoppeld is worden hier getoond. U kunt in dit scherm de selectiecodes raadplegen, toevoegen of verwijderen.
  • Gebruik van selectiecodes
    U kunt een selectiecode gebruiken om een extra verfijning aan te brengen in een lijst met relaties. Door de relaties die - naar uw eigen inzicht - bij elkaar horen, dezelfde selectiecode mee te geven, kunt u overzichten samenstellen waarop alleen relaties met dezelfde selectiecode voorkomen.

Schermbeschrijving Selectiecodes - Relatiekaart
  • Overzicht van selectiecodes
    De selectiecodes waaraan de relatie gekoppeld worden hier getoond.
  • [Aanpassen]
    Gebruik de knop [Aanpassen] om selectiecodes toe te voegen aan of te verwijderen bij de relatie.
    • Selectiecodes toevoegen en verwijderen
      U kunt zelf kiezen welke van de beschikbare selectiecodes u wilt zien, en in welke volgorde. Gebruik de knoppen >>, >, <<, < om de velden te tonen of niet te tonen. Gebruik de knoppen en om het geselecteerde veld omhoog of omlaag te verplaatsen tot de gewenste volgorde bereikt is.
    • Wijzigingen opslaan [OK]
      Om uw instellingen te bewaren en op het scherm te tonen klikt u op [OK].