Relatiekaart Adressering
  Menu - Financieel - Debiteuren/Crediteuren - Tabellen - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Debiteuren/Crediteuren - Debiteur/Crediteur - kies een debiteur/crediteur - [Relatiekaart]

Mogelijkheden
  • Adresgegevens raadplegen
    In dit scherm worden de NAW-gegevens en de telefoonnummers, e-mailadressen en website van de relatie getoond.
  • Contactpersonen raadplegen
    De contactpersonen die zijn vastgelegd bij de relatie worden in dit scherm getoond.
  • Direct een e-mail sturen
    Klik op een e-mailadres om direct een nieuwe e-mail aan dat adres te kunnen opstellen en verzenden. Uw standaard e-mail programma (bijvoorbeeld MS Outlook) wordt gestart als u op het e-mailadres klikt.

Schermbeschrijving Adressering - Relatiekaart
  • Nummer en zoeksleutel van relatie
    Het debiteur/crediteurnummer en -zoeksleutel worden ter referentie in de titelbalk van dit scherm getoond.
  • Naam, Adres, Postcode, Plaats, Telefoon, Fax en Mobiel
    De NAW-gegevens zoals deze zijn vastgelegd bij de relatie worden hier getoond. U kunt ze hier niet aanpassen. Aanpassen kan in de tabel Debiteur/Crediteur.
  • E-mail
    Het standaard e-mail adres van de relatie kunt u hier gebruiken om direct een e-mail aan dat e-mailadres te sturen. Klik op het e-mail adres om uw standaard e-mail programma (bijvoorbeeld MS Outlook) te starten.
  • URL
    De URL is het internetadres van de relatie, zoals dat is vastgelegd in het veld Homepage van de relatie. Klik op de URL om de homepage van de relatie te openen in uw internetbrowser.
  • Contactpersonen
    Een overzicht van de contactpersonen van de relatie wordt hier getoond. Per contactpersoon worden de naam, het vaste telefoonnummer, het mobiele telefoonnummer en het e-mailadres getoond. Klik op het e-mailadres van een contactpersoon om direct een e-mail aan dat e-mailadres te sturen.