Relatiekaart Verkoop
  Menu - Financieel - Debiteuren - Tabellen - Debiteur - kies een debiteur - [Relatiekaart]
  Menu - Relatiebeheer - Tabellen - Debiteuren - Debiteur - kies een debiteur - [Relatiekaart]

Mogelijkheden
  • Alleen voor debiteuren
    Dit scherm is alleen beschikbaar als u de relatiekaart van een debiteur hebt opgevraagd.
  • Omzethistorie
    Het totaal omzetbedrag van de debiteur van de afgelopen jaren wordt in een lijstje en in een grafiek getoond. Omzetstijgingen en omzetdalingen bij deze debiteur zijn in cijfers en grafisch te raadplegen.
  • Wat staat er open bij deze debiteur?
    In dit scherm krijgt u een overzicht van het totaal aan openstaande posten, de uitstaande offertes en de openstaande orders.

Schermbeschrijving Verkoop - Relatiekaart
  • Openstaande posten
    Het totaalbedrag dat open staat bij deze debiteur wordt hier weergegeven.
  • Omzet
    Het totaal omzetbedrag per jaar wordt getoond in een lijstje met de bedragen en in een grafiek. De afgelopen jaren worden daarin naast elkaar gezet.
  • Openstaande offertes
    Het pakket heeft geen offerte programma. Als hier een offerte getoond wordt, dan is deze aangemaakt in het pakket iMUIS op de server
    De offertes die openstaan bij deze debiteur worden hier getoond. Het totaalbedrag per offerte en het totaalbedrag van alle offertes voor de debiteur worden getoond.
    Druk op het plusje voor de offertes om de onderliggende artikelregels op de offerte te raadplegen.
  • [Nieuwe order aanmaken]
    Druk op deze knop om het programma Verkooporders invoeren te starten. U kunt direct beginnen met het invoeren van een nieuwe order.
  • Openstaande orders
    De orders die openstaan bij deze debiteur worden hier getoond. Het totaalbedrag per order en het totaalbedrag van alle orders voor de debiteur worden getoond.
    Druk op het plusje voor de offertes om de onderliggende artikelregels op de offerte te raadplegen.
    • Order openen
      Klik op de knop [Open order ...] om de geselecteerde order te openen in het programma Verkooporders invoeren.