Logo plaatsen
 Menu - Beheer - Systeeminstellingen

Uw huisstijl toepassen op het pakket
  • In het programma Logo plaatsen kunt u de "bovenbalk" van het pakket, waarin een logo en een kleurverloop kunnen worden, aanpassen aan uw huisstijl.
  • Uw eigen logo in bovenbalk en inlogscherm
    Standaard wordt het KING Software logo getoond in het pakket. Aanbieders van het pakket, zoals accountantskantoren, kunnen hun eigen logo in de bovenbalk en in het inlogscherm van het pakket tonen. Volg daartoe de stappen onder "Logo kiezen en instellen". Zorg ervoor dat uw logo bij voorkeur als JPG bestand op uw harde schijf staat. De hoogte kan maximaal 80 pixels bedragen.
  • Een kleurverloop instellen
    De bovenbalk van het pakket kan voorzien worden van een kleurverloop, waarvan u de kleuren en richting vrij kunt instellen.
  • Accentkleur instellen
    De accentkleur van het pakket kunt u bij het kleurenschema instellen.

Logo plaatsen
Logo kiezen en instellen
  • Eigen logo
    Eisen aan te plaatsen logo: Bestanden met de extensies .gif, .jpg, .png en .bmp worden ondersteund. De hoogte van het logo is belangrijk, de hoogte dient maximaal 80 pixels te zijn.
    • [Bestand kiezen]
      Klik op de knop [Bestand kiezen] om naar het logo bestand te bladeren. Na het selecteren van het bestand wordt het logo in bovenbalk en inlogscherm nog niet meteen vervangen. Gebruik daarvoor de knop [Opslaan].
  • Logo uit de lijst
    Voor het pakket is een standaard logo beschikbaar. Kies hier uw logo of het standaard KING Software logo en klik op [Opslaan] om dit logo te gebruiken.
  • LOGo uitlijning instellen
  • Uitlijning Logo
    Kies Links, Centreren of Rechts om het logo aan de bovenkant van het scherm op de positie van uw voorkeur te plaatsen.
Kleurverloop instellen
  • U kunt hier het kleurverloop voor de bovenkant van het scherm instellen. Zet het vinkje aan om het kleurverloop te activeren.
  • Van: [Selecteer een kleur]
    T/m: [Selecteer een kleur]

Druk op de knop [Selecteer een kleur] om de begin- of eindkleur van het verloop te selecteren in de kleurkiezer. Volg onderstaande stappen om de gewenste kleur te selecteren in de kleurkiezer. Druk dan op [OK] om de gekozen kleur te bewaren.
    • Geen kleurverloop
      Selecteer dezelfde kleur bij Van en T/m [Selecteer een kleur] om de bovenbalk een effen achtergrondkleur te geven.
  • Kleuren selecteren
    1. Sleep de zoeker naar de gewenste kleur.
    2. Stel de gewenste helderheid van de kleur in door er rechts in de kleurenkiezer op te klikken.
    3. Of type handmatig de gewenste HTML-kleurcode in.
      Tip
      De kleur zwart heeft HTML-kleurcode #000000
      De kleur wit heeft HTML-kleurcode #FFFFFF
    4. De kleur wordt automatisch toegekend aan het geselecteerde het pakket onderdeel.
  • Richting
    Kies "Van links naar rechts" om de ingestelde kleuren horizontaal te laten verlopen.
    Kies "Van boven naar beneden" om de ingestelde kleuren verticaal te laten verlopen.
  • [Draai de kleuren om]
    Druk op deze knop om de kleuren "Van" en "T/m" om te draaien. De kleur "Van" wordt kleur "T/m" en vice versa.
  • [Standaardkleuren]
    Druk op [Standaardkleuren] om de Van en T/m kleur terug te zetten naar de standaardkleuren ("wit" en "muisblauw") die met het pakket worden geleverd. Deze knop zet alleen de kleuren terug, en bijvoorbeeld niet de richting van de kleur of de uitlijning van het logo.
Opslaan
  • [Opslaan]
    Gebruik de knop [Opslaan] om uw wijzigingen door te voeren en te tonen. Het scherm wordt automatisch ververst om uw wijzigingen weer te geven.
  • [Annuleren]
    Klik op [Annuleren] om dit scherm te sluiten. Eventuele wijzigingen worden niet doorgevoerd.
  • [Verwijder mijn logo]
    Deze knop wordt alleen getoond als u zelf een logo hebt toegevoegd
    Gebruik de knop [Verwijder mijn logo] om het huidige logo te verwijderen uit het pakket. Het bestand zelf wordt NIET verwijderd en blijft op de harde schijf staan. Het standaard KING Software logo wordt nu weer getoond.