Systeemonderhoud - Systeembeheer
  Menu - Beheer - Instellingen - Systeeminstellingen

Systeemonderhoud voor iMUIS en het pakket
  • Let op: Alleen systeemgebruikers "muis" en "sa" bij MS-SQL of "sysdba" bij Interbase hebben toegang tot het pakket als het onderhoud actief is.
  • Indien u als systeembeheerder systeemonderhoud wilt plannen voor bijvoorbeeld een update van iMUIS en het pakket, dan kunt u in dit venster de begin- en einddatum en tijd invoeren. Als een gebruiker inlogt, dan wordt de gebruiker op de hoogte gesteld van deze onderhoudstijden. Op het moment dat het onderhoud ingaat krijgt de gebruiker het verzoek om uit te loggen. Gebruikers die vanaf dat moment willen inloggen wordt de toegang ontzegd tot op het moment dat het onderhoud verloopt of wordt uitgeschakeld.
  • Het plannen van onderhoud is van toepassing op iMUIS en gebruikers. In het pakket iMUIS kan het systeemonderhoud ook gepland worden. Het pakket neemt deze instelling dan direct over. Als u het onderhoud hier instelt, dan zal het pakket iMUIS de instelling overnemen.

• Onderhoud plannen
    Vink deze optie aan om systeemonderhoud te activeren. Om het systeemonderhoud vast te leggen dient u alle onderstaande datum en tijd velden in te vullen.
    Vink deze optie uit om systeemonderhoud uit te schakelen. De inlogbeperkingen worden direct opgeheven.
  • Onderhoud vanaf datum/tijd
    Vul de datum en tijd in waarop het onderhoud begint.
  • Onderhoud tot en met datum/tijd
    Vul de datum en tijd in waarop het onderhoud eindigt.